Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Twitter CEO’sunun Ödeme Platformu Kripto Paralar Sayesinde 30 Milyar Doları Aştı

Twitter CEO’su Jack Dorsey’nin ödeme platformu olan Square, büyük bir ilerleme kat etti. Birçok otorite, kripto paraları da platforma dahil etmesi ile birlikte çok daha fazla kişiye ulaşmaya başlayan Square’in yakaladığı bu başarının pek de tesadüf olmadığını belirtti.

Kripto para ve dijital ekonomi çevrelerinde birçok otorite, Bitcoin ve diğerlerinin yakaladığı büyük çıkışın ardından mobil ödeme platformları ile kripto para entegrasyonunun hayati bir öneme sahip olduğunu ifade ediyor. Bitcoin ve Ethereum başta olmak üzere birçok kripto parada yaşanan ciddi düşüşe rağmen, bu ürünlerin mobil uygulamalardaki yeri ise, sarsılmış değil, aksine her geçen gün daha da artıyor.

Square de, bu noktada kripto paraların popülaritesinden en fazla yararlanan şirketlerden birisi olarak görülüyor. Örneğin, bu Haziran ayında New York’ta yaşayan kripto para yatırımcılarına Cash uygulaması aracılığı ile kripto para trade etme deneyimini sunan Square’in bu hamlesi büyük bir takdir toplamıştı.

Kullanıcılarına fonları yönetme, alım ya da satım emri verme ve analizleri paylaşma imkanı veren Square, son dönemin en ön plana çıkan mobil ödeme uygulaması haline geldi. Blockchain ile ilgili de sürekli bir araştırma halinde olan ve çeşitli patent çalışmaları da yapan Square’in, kripto paralara ve bu teknolojiye yönelik olumlu bakışı görünen o ki meyvelerini vermiş durumda. Bu arada bu son gelişme ile birlikte Square’in toplam değeri, Dorsey’nin bir diğer şirketi Twitter’ı geride bırakmayı başardı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment