Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Twitter ve Square CEO’su Kripto Para Uzmanlarını İşe Alacak

Twitter’ın kurucusu Jack Dorsey, CEO’luğunu yaptığı Square adlı şirkette çalışacak yeni kripto para uzmanları arıyor.

Sosyal medya devi Twitter’ın kurucusu olan ve günümüzde şirketin CEO’luğunu yapmayı sürdüren Jack Dorsey, CEO’luğunu yaptığı bir diğer şirket olan Square ile ilgili yeni açıklamalar yaptı. Square’in gelecekte atmayı planladığı birkaç adımdan bahseden Dorsey, bu planlardan bazılarının kripto paraları da içerdiğini belirtti.

Bir mobil ödeme şirketi olan Square, sektördeki diğer rakipleri gibi olabildiğince yenilikçi adımlar atmaya ve kullanıcılarına daha kaliteli bir hizmet sunmaya çalışıyor. Jack Dorsey tarafından yapılan açıklamalara göre şirketin gelecekteki adımları arasında Square Crypto adlı yeni birim kurmak da yer alıyor.

Açık kaynaklı kripto para projeleri geliştirmeye çalışan şirket kısa süre önce yeni bir açıklama yayınladı ve bu alanda çalışabilecek uzman isimler aradığını belirtti. Bu duyuruyu Twitter üzerinden yayınlayan şirket ayrıca ilk işe alımını kısa süre içerisinde yapacağını vurguladı.

Şu ana dek pek çok kez kripto paralarla ilgili çalışmalar yapacağını duyuran şirket, bu yeni projelerin sektör için epey faydalı olacağını düşünüyor. Öyle ki şirketin duyurusunda şöyle bir not yer alıyor:

“Geliştireceğimiz açık kaynaklı projelerle birlikte kripto paraların geniş kitlelere yayılma ihtimali artmakla kalmayacak, kaçınılmaz olacak.”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment