Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Üç Dev Yapay Zeka Altcoin’i Birleşme Yolunda: Fiyatlar Adeta Uçuyor!

Üç büyük yapay zeka altcoin’i toplamda 7,5 milyar dolar değerinde birleşme için kolları sıvadı.

Bloomberg’ün konuya aşina kişilere dayandırdığı haberine göre üç dev yapay zeka altcoin’i tokenları birleştirmek için anlaşmaya yapmaya yakın görünüyor.

Habere göre yapay zeka odaklı kripto para şirketleri SingularityNET, Fetch.ai ve Ocean Protocol, merkeziyetsiz bir yapay zeka platformu geliştirebilmek amacıyla altcoinleri birleştirmek için görüşmelerde bulunuyor.

Resim

Konuya aşina kişilere göre AGIX, FET ve OCEAN kripto paralarının tamamen seyreltilmiş değeri yaklaşık 7,5 milyar olacak. Bilgilerin kritik ve önemli olması nedeniyle ismini vermek istemeyen kişiler, bugün yapılacak duyurunun bir topluluk üyelerine bağlı olduğunu söyledi.

Ayrıca üç platformun ayrı varlıklar olarak faaliyet göstermeye devam edeceğini ancak SingularityNET’in kurucusu ve icra kurulu başkanı Ben Goertzel tarafından yönetilen “Superintelligence Collective” adı verilen bir oluşumun rehberliğinde iş birliği yapacakları belirtildi. Fetch.ai CEO’su Humayun Sheikh’in başkan olacağı ifade edildi.

FET, AGIX ve OCEAN yükselişte

Birleşme kapsamında aralarında en küçük market değerine sahip olan OCEAN, %35 gibi büyük bir yükseliş performansı gösterirken FET %7,5 artış yaşayabildi.

AGIX ise market değerine göre %15’lik fiyat artışı ile adeta göz kamaştırdı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!