Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Uniswap Fiyatı Güncelleme Öncesi Rekor Kırdı

Uniswap (UNI) fiyatı, 7 Mart tarihinde 35,75 dolara çıkarak ATH yaptı. Uniswap topluluğu, henüz detayları gelmeyen v3 güncellemesi hakkında bilgi almayı bekliyor.

İlk sürüm sonrası v2’yi de hayata geçiren Uniswap, bir güncelleme daha yaşayabilir. Merkeziyetsiz borsanın kurucusu Hayden Adams, bunun öncesinde nabız yoklamaya devam ediyor.

UNI fiyatında son durum

UniSwap (UNI), aylık grafikte yüzde 58 oranında değer kazanırken haftalık grafikte yüzde 52 oranında artış kaydetti. CoinGecko verilerine göre, UNI’nin hafta içerisinde gördüğü en düşük ve yüksek seviye sırasıyla 22,58 dolar ve 34,75 dolar oldu.

UNI, sahip olduğu 17 milyar dolarlık piyasa değeriyle diğer kripto paralar arasında 8. sıraya yükselmeyi başardı ve XRP’nin altında konumlandı. UNI’nin günlük işlem hacmi ise 1.8 milyar dolar seviyesinde.

uniswap-v3
Kaynak

Topluluk güncellemenin detaylarını bekliyor

Uniswap ekibi, v3 güncellemesine ilişkin henüz detay vermedi. Hayden Adams, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada bununla ilgili bir paylaşımın gelebileceği mesajını verdi.

2018 yılında kurulan Uniswap, geçen ay toplamda 100 milyar dolardan fazla ticaret hacmi elde eden ilk merkeziyetsiz borsa (DEX) oldu. Borsa, şubat ayı genelinde 32 milyar dolar hacim kaydetti. Adams, 2021’de kripto para sektöründe birçok şeyin “değişebileceğini” söyledi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!