Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ünlü Analist: Bitcoin Bu 2 Neden Sayesinde 150 Bin Doları Aşacak!

Spot Bitcoin borsa yatırım fonlarındaki (ETF) agresif alımları işaret eden analist, yükselişlerin devam edebileceğini söyledi.

Bitcoin fiyatı 5 Mart günü tüm zamanların zirvesine çıktı ve yatırımcıların alım yönlü iştahı iyice kabardı. Bireysel yatırımcıların dışında BlackRock ve Fidelity gibi kurumsal aktörlerin spot Bitcoin ETF ihracı için yaptığı alımlarda bu süreçte hacmini katlayarak artırdı.

Konu hakkında açıklamada bulunan Lolli’nin CEO’su Alex Adelman, özellikle kurumsalların agresif alımları devam ettikçe Bitcoin yükselişinin devam edeceğini belirtirken önümüzdeki yıl içinde 150 bin doların aşılabileceğini söyledi:

Günlük ortalama 500 milyon dolarlık girişle Bitcoin ETF’lerinden gelen talep yeni üretimi geride bırakmaya devam ettikçe, Bitcoin’in yükselmeye devam ettiğini göreceğizdir. Yarılanmanın ardından, artan arz kıtlığı ve hem bireysel hem de kurumsal yatırımcılardan gelen güçlü talep muhtemelen Bitcoin’in fiyatını daha da yükseltecektir. Yarılanmayı takip eden tarihsel trendlere göre Bitcoin’in fiyatı önümüzdeki yıl 150.000 doları aşabilir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!