Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ünlü Analist: Bitcoin Bu Seviyeyi Kırarsa Altcoinler Harekete Geçer!

Ünlü Youtuber ve kripto para analisti Michael van de Poppe,  Bitcoin’in (BTC) 30 bin dolar direncini kırması halinde altcoinlerin gerçek bir uyanışa tanıklık edeceğini öne sürdü.

Micheal van de Poppe yakın tarihli birkaç sosyal medya gönderisinde Bitcoin ve altcoinler hakkındaki fikirlerini paylaştı. Bitcoin’in bir konsalidasyon bölgesinde hareket ettiğini belirten analist, 30 bin dolar seviyesinin kırılması durumunda altcoinler özelinde ciddi bir yükselişin yaşanabileceğini ifade etti:

Bitcoin iyi bir sıçramanın üzerine halen daha konsolide oluyor ve yukarı doğru yükseliş için zaman kolluyor. 30 bin doların kırılması ile altcoinler uyanacaktır.

Öte yandan konsalidasyon sürecinin Bitcoin için kısa geri çekilmelerle sonuçlanabileceğine işaret eden Poppe, olası bir düzeltmenin fiyatı 27.600 dolar seviyesine kadar düşürebileceğini ifadelerine ekledi. Analiste göre Bitcoin eğer bu seviyede tutunabilirse tekrardan 28.000 dolar ve daha yüksek fiyatlar için bir sıçramaya imza atabilir.

Bitcoin için 28.600 dolar direnç olarak çalışmaya devam ediyor. Mevcut yapıda fiyatın yeniden desteğe temasını görmek isteriz. Bu seviye 27.600 dolara denk geliyor. Desteği tutar ve tekrar yükselirsek 28.600 dolar yeniden test edilene kadar hareket devam edecektir.

Resim

Analist ayrıca Bitcoin’in dip aradığı şu aşamada, Ethereum (ETH) ve altcoinlerin daha sağlam bir duruş sergilediğini vurguladı.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %1 değer kaybeden Bitcoin, yazım esnasında 27.940 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!