Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ünlü Analist: Bitcoin’de Düşüş Daha Bitmemiş Olabilir

İngiltere merkezli yatırım platformu eToro’nun CEO’luk görevini yürüten ve kripto para piyasalarının sözüne itibar ettiği isimlerin arasında yer alan Mati Greenspan, kripto para sitesi AMB Crypto’ya özel açıklamalar yaptı.

Greenspan,  Bitcoin Cash hash savaşlarını da değerlendirirken, bu olayın yaşanan düşüşte temel rol oynamak yerine, sadece bir figüran görevi üstlendiğini belirtti. Greenspan, şu ifadeleri kullandı:

”Bence burada düşüşün ana sebebi teknik bir detaydı. 6 bin dolar seviyesi gerçekten de psikolojik olarak çok güçlü bir dirençti ve onun kırılmasının ardından piyasalarda bir panik başladı. Bitcoin Cash hard forku ve onun sonrasında gelen hash savaşları da bir etken ancak; ben ana etkinin bu olmadığı kanaatindeyim. Elbette düşüşün ardından gelen bu tarz haberler piyasaya bir miktar korku saldı ve o da zaten işi tuzu biberi oldu.”

Başarılı analist, kripto para piyasaları ve Bitcoin ile ilgili de düşüş uyarısında bulundu. Greenspan, Bitcoin’de düşüşün bitmemiş olabileceğini ifade ederken, şunları söyledi:

”Şu anda bilinmesi gereken ana şey kripto paraların gerçekten de ciddi risk barındıran birer ürün sınıfı olduğu gerçeğidir. Bu noktada da düşüş bitmemiş olabilir. Özellikle 3 bin dolar seviyesi son dönemde birkaç kez güçlü bir şekilde test edildi. Eğer bu destek de kırılırsa, o zaman daha düşük seviyeler gelebilir ki onlar da benim ve diğer analistlerin fikrine göre 2 bin ve 1,500 dolar.”

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment