Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ünlü Analistten 2 Meme Coin İçin İddialı Tahmin: Büyük Yükselişe Hazır Olun!

Kripto stratejisti Bluntz, iki altcoin özelinde yaptığı açıklamalarla yatırımcıları heyecanlandırdı.

Kripto stratejisti Bluntz, bir Layer-1 projesinin yerel token’ının ilk büyük yükseliş trendine girmek üzere olduğunu düşünüyor. Sosyal medya platformu X’teki 275.200 takipçisine seslenen Bluntz, Saga (SAGA) adlı kripto varlığın ters omuz-baş-omuz (IHS) formasyonunu kırmasının ardından büyük ralliler başlatmaya hazır olduğunu belirtti.

Ters omuz-baş-omuz formasyonu genellikle yatırımcıların fiyatın yeniden dip seviyelere düşmesini beklemeden varlık biriktirdiğini gösteren bir yükseliş dönüş sinyali olarak kabul edilir.

Bluntz, SAGA’nın yaklaşık 200 milyon dolar piyasa değerine sahip orta ölçekli kripto varlıklar arasında en güçlü yapılardan birine sahip olduğunu ve henüz büyük bir fiyat hareketi yaşamadığını söyledi. Ayrıca, bu formasyonun yüksek hacimle birlikte kırılmasının “kolay katlanmalar” sağlayacağını ekledi.

Yazının yazıldığı sırada, SAGA’nın fiyatı 2.46 dolar seviyesinde olup, piyasa değeri 251 milyon doların üzerindeydi.

Bluntz ayrıca Binance Smart Chain tabanlı bir memecoin olan Simon’s Cat (CAT) konusunda da iyimser. Ünlü stratejist, CAT’in bu boğa döngüsünde en başarılı kedi temalı memecoin olacağına inanıyor ve kripto paranın piyasa değerinin 1 milyar dolara çıkacağını öngörüyor.

Popüler kedi memecoin’i POPCAT’in bu döngünün kazananı olacağını düşünenlerin aksine, Bluntz CAT’in daha fazla tanınırlık kazandığını ve büyük bir fiyat patlaması yapmaya hazır olduğunu söyledi.

Yazının yazıldığı sırada, CAT’in fiyatı 0.000042 dolar olup, piyasa değeri 285 milyon dolar seviyesindeydi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!