Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ünlü Avukat: Bu Yılın Regülasyonlar Konusunda Sönük Geçmesi Şaşırtıcı

Kripto para sektörünün hukuk ve yasal süreçler anlamında önde gelen isimlerinden birisi olan Jake Chervinsky, Coin Desk adlı kripto para haber sitesine yazdığı değerlendirmede, geride bırakmaya hazırlandığımız yılın, regülasyonlar konusunda sönük geçtiğini ve bunun da kendisini şaşırttığını söyledi.

Şu sıralar Compound adı verilen bir merkezi olmayan Blockchain girişiminde yasal danışman olarak görev yapan ünlü avukat, 2019 yılının regülasyonlar konusunda pek de tatmin edici olmadığını söyledi.

Chervinsky, şöyle konuştu:

”Elbette bu yıl SEC ve FinCEN’in yaptığı bazı hamleler, regülasyonlar ve bunların nelere çözüm olacağı konusunda bizlere birkaç bir şey açıkladı ancak genel manada baktığımızda, daha fazlasını bekliyordum. Şu anda, elimizde cevaplardan çok sorular var. Şu anda internet öncesi dönemi kapsayan mevcut kurallar ile bu işin yürümeyeceği açık. Gelecekte ise, bu durumun değişmesi ve günümüz şartlarına uygun regülasyonlar ile kafalardaki karışıklıkların giderilmesi, en temel dileğim.”

Scam Tabiri Yanlış Kullanılıyor

Birçok ICO’nun direkt olarak scam diye nitelendirildiğini ifade eden başarılı hukukçu, bu kullanımın doğru olmadığını söyledi.

ICO’ların büyük bir kısmının scam projelerden öte, başarısız olmaya mahkum proje konseptleri olduğunu ifade eden Chervinsky, bu tabirin bu kadar sık kullanılmasının da kripto para sektörünün geleceği ve algılanması açısından iyi olmadığını belirtti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment