Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ünlü CEO Açıkladı: Bitcoin Yarılanması Boğa Piyasasını Getirmeyebilir!

Dünyanın en büyük Bİtcoin madencilik donanımı üreticilerinden birisi olan Bitmain’in CEO’su Jihan Wu, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir madencilik etkinliğinde lider kripto para birimi hakkında önemli açıklamalara imza attı.

Wu, Bitcoin’in 2020 yılının Mayıs ayında hayata geçirilmesi beklenen blok ödülü yarılanmasının sanıldığı kadar büyük bir etki yaratmayacağını ancak yine de uzun vadede BTC’nin fiyatını etkileyeceğini vurguladı. 8BTC’nin aktardığı bilgiye göre Wu, kripto para piyasasının belirli döngüler içerisinde hareket ettiğini ve sıradaki boğa piyasasının yarılanmadan sonra başlamayabileceğini ifade etti.

Bitcoin Boğalarına Daha Var

Wu, konu hakkında yaptığı açıklamasında şu noktalara değindi:

Çok fazla belirsizlik var ancak şu an kripto para madenciliğine yatırım yapmak için iyi bir zaman. Eğer bir kripto para madencisi olsaydım madenciliğe ara vermezdim çünkü şu an madencilik ekipmanlarına yatırım yapmak için iyi bir vakit. Şu an kısa vadeli bir düşüş dönemindeyiz ancak uzun vadeli bakış açısı oldukça önemli. Eğer Bitcoin’in fiyatı yarılanmadan sonra değişmezse, mevcut madencilik donanımlarının verimliliği de ağa göre ayarlanacak ve değiştirilecektir.’

CEO, şirketin yeni madencilik donanımları ile yakında kripto para piyasasını şaşırtacağını da müjdeledi.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment