Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ünlü CEO: Bitcoin Hükümetlerin Sorumsuzluklarına Karşı Bir Güvencedir

Hükümetin olası müdahalelerine veya finansal sistemdeki adaletsizliğe karşı güvence elde etmek, başından beri Bitcoin‘e yatırım yapan birçok kişinin en büyük hedeflerinden birisi olarak bilinmekte. Kripto para birimlerine sadece bir kazanç olarak bakmayanlar ve bunun arkasındaki gerçek felsefeye dayanarak kripto para yatırımı yapanlar, kripto paraların merkeziyetsizliğinin ve sansürlenememesinin, ekonomik özgürlüğün temeli olduğunu savunmaya devam etmekte.

Önde gelen fon yönetim firmalarından Ikgai’nin kripto para fiyatları ile ilgili yaptığı yorumları ile de tanınan CEO’su Travis Kling, konu hakkında yaptığı açıklamalarda Bitcoin ve diğer kripto para birimlerinin olası bir üçüncü parti müdahalelere karşı savunmaya sahip olduğunu ve hiçbir hükümetin gerçek anlamda merkeziyetsiz bir kripto para birimini ele geçirmeyeceğini vurguladı.

”Bunlar mali veya parasal politika sorumsuzluklarına karşı aynı birer kredi temerrüt takası gibi işlem görmekte.”

Özellikle ABD hükümeti son yıllarda artan borçları ile şu sıralar olası bir ekonomik krizin eşiğinde olarak görülmekte ve devasa borçlar ile düşük faiz oranları, bir anda hiper-enflasyonu tetikleyebilir ve ABD içerisinde yaşanan bir kriz bütün dünyada sert etkilere yol açabilir. Kling böyle bir durumda en olası senaryonun kripto paraların kabulü ile sonuçlanacağını vurgulamakta. Bitcoin 20.000 dolarlardan 3.000 dolarlara kadar gerilese de, insanların olası bir ekonomik krizde Bitcoin’e olan güvenleri hala sarsılmamış gibi duruyor. Kling açıklamasının sonunda Bitcoin’in geleneksel bir değer saklama aracı olan altına kıyasla çok daha değerli bir yatırım sağladığını da ifade etti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment