Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ünlü CEO Bitcoin’e 300 Milyar Dolar Para Akacak Dedi: İşte Sebebi!

Spot Bitcoin ETF’lerine “boomer”lar tarafından yüz milyarlarca dolarlık yatırım akıtılabilir.

Morgan Creek Capital CEO’su Mark Yusko, kısa süre önce katıldığı The Wolf Of All Streets yayınında spot Bitcoin ETF’lerinin akıbetine değindi.

Boomer” olarak adlandırılan “yaşlı ve geri kalmış” kuşağın henüz spot Bitcoin ETF’lerine dahil olmadığını belirten Yusko, bu güruhun yakın gelecekte ETF’lere dahil olabileceğini söyledi.

Özellikle 1946 ile 1964 arasında doğan jenerasyon tarafından yüklü girişler olacağını öngörerek şimdiye kadar spot Bitcoin ETF’lerine akan paranın gelecekte göreceklerimizin sadece %10’u olduğunu söyledi.

Spot Bitcoin ETF’leri için “tam etki henüz gerçekleşmedi” fikrine sahip olan deneyimli isim, gelecek 1 yıl içerisinde 300 milyar dolar nakit akışı sağlanabileceğine yer verdi:

Bu alana 12 ay içinde 300 milyar dolar geleceğine inanıyorum. Bu 30 trilyon doların %1’i demek. Aslında 15 yılda Bitcoin’e dönüştürülen paradan daha fazla para anlamına geliyor. Bu oldukça şaşırtıcı bir şey. ETF’lerde birkaç ay, yaklaşık üç ay geçirdik ve bu alana geldiğine inandığım paranın yaklaşık %10’unu.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!