Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ünlü Geliştirici: Sektörün Tek Bir Kripto Para Tarafından Domine Edilmesine İmkan Yok

Alt koinler çıkmaya başladığından bu yana, Bitcoin takipçileri arasındaki bir kesim, sürekli olarak bu projeleri görmezden gelerek, piyasada tek gerçek var, o da Bitcoin’dir demeye devam ediyor. Kripto para sektörüne artık iyice girmiş olan Bitcoin maksimalisti teriminin oluşmasına da katkıda bulunan bu gruba göre aslında diğer tüm projeler birer scam…

Ancak bu fikre katılmayan ve background’una baktığımızda fikrine en azından itibar edeceğimiz bir isim var ki o da kripto para geliştiricisi ve bir süredir sektörün içinde olan bir isim: Bryce Weiner. Kendisini piyasada gerçekten kalan tek Bitcoin maksimalisti olarak tanımlayan Weiner, sadece Bitcoin’in ya da tek bir kripto paranın sektörü domine edeceği iddialarını saçmalık ve gerçek dışı olduğunu ifade ediyor.

Bitcoin’in son derece zor satın alınan, zor kazılan ve zor bulunan bir kripto para olduğunu ifade eden Weiner, buna karşın bazı alt koinlerin son derece ulaşılabilir olduğuna dikkat çekti. Şu anda piyasaların geldiği noktada isteklerin; Bitcoin’in boyunu aştığını ve en iyi senaryoda dahi BTC’nin bunlara vakıf olamayacağını belirten Weiner; bu sebepten ötürü de sektörü tek bir kripto paranın domine etmesinin mümkün olmayacağını ve her zaman hatrı sayılır sayıda projenin mevcudiyetini sürdüreceğini belirtti.

Farklı algoritmalar ve farklı modeller ile sektörde çeşitliliğin iyi olacağını düşündüğünü belirten Weiner, piyasaların da zaten buna adapta olduğunun altını çizdi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment