Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ünlü Girişimci: XRP Önümüzdeki Haftalarda Bir Hamle Yapacak

Toplam piyasa değerine göre en büyük üçüncü kripto para birimi olan XRP, geçtiğimiz günlerde altın kesişimi geçti ve XRP topluluğunu büyük bir heyecan sardı. Basın saatine göre 0.463 dolardan işlem gören XRP, 24 saatlik zaman diliminde %7.55’lik bir yükselişe de imza attı.

Görünüşe göre XRP’nin bu yükselişi ünlü girişimci David Gokhshtein’in de ilgisini çekti ve ünlü isim konu hakkında açıklamalarda bulundu. Popüler kripto para analisti ve XRP yatırımcısı XRP’nin gerçekten bir hamle yapmasından sadece birkaç hafta uzakta olduğumuzu ifade etti.

Diğer kripto para birimleri hakkında da açıklamalarda bulunan David, önümüzdeki birkaç hafta içerisinde bütün alt koinlerin bir hamle yapmasını beklediğini vurguladı.


Gokhshtein bunun yanı sıra XRP 9 ile 10 dolara kadar çıktığında ”teknoloji için bu sektörde olan insanlar” veya ”XRP bankalarla çalıştığı için buna yatırım yapmayan insanların” pişman olacağını ima etti. XRP özellikle JP Morgan’ın sözde kripto para birimi duyurulduktan sonra durgun bir görüntü çizmeye başlamıştı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

1 Comment

  • barış
    Posted 06 Haziran 2019 - 17:14 17:14

    yeni projeler xrp nin önüne geçti, bu kadar zamanda piyasaya yeni olan hiç bir şey ekleyemediler.

Leave a comment