Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ünlü Kripto Para Borsası, Premier Lig Takımına Forma Sponsoru Oldu

Kripto para piyasası büyüdükçe ve geliştikçe, sektörün yaptığı sponsorluk anlaşmalarının boyutu ve itibarı artarken, farklı alanlarda da her geçen gün bir sponsorluk anlaşması görülüyor. Güney Kıbrıs merkezli bir kripto para borsası olan CoinDeal, Premier Lig’e bu sezon yükselen Wolverhampton Wanderers takımına kol sponsoru olurken, firmanın isminin kulübün antrenman eşyalarında ve de stadyumu Molineux’daki reklam alanlarında da yer alacağı belirtildi.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan CoinDeal kurucu ortağı Kajetan Mackowiak, şunları söyledi:

”Spor ile hep içli dışlı olmuşumdur. Biz de şirket olarak, futbol piyasasının markamıza ne denli olumlu bir katkı yapacağının kesinlikle farkındayız. Wolverhampton Wanderers gibi kendini kanıtlamış ve prestijli bir İngiliz takımına sponsorluk yapmak, bizler için çok büyük bir gelişme.”

İki kez İngiltere Lig Kupası zaferi yaşayan ve geçtiğimiz yıl Premier Lig’in bir alt ligi Championship’i birincilikle tamamlayıp bir üst lige çıkan ‘Wolves’ takma adlı Wolverhampton takımı da resmi internet sitesinden sponsorluk anlaşmasını duyururken, konuyla ilgili şu ifadelere yer verildi:

”CoinDeal hem cesur hem de ileriye dönük vizyonu olan bir firma ve biz de onların bizim için çok iyi bir stratejik partner olabileceğini düşündük. Bir ortak daha Wolves markasına katkıda bulunacak ve bu gerek bizler, gerekse de taraftarlarımız için çok olumlu bir şey.”

Coin Market Cap verilerine göre CoinDeal borsasının günlük işlem hacmi yaklaşık 1 milyon dolar ve Ethereum %35 ile bu alanda zirvede. Borsada trade edilebilen diğer kripto paralar ise BTC, LTC, BCH, DASH, LTC ve FTO olarak göze çarparken aynı zamanda Euro ve Dolar olarak para çekme hizmeti de bulunuyor.

2018 yılının Mart ayında faaliyete başlayan borsa, yeni kripto paraların eklenmesi konusunda yaptığı oylamalar ile dikkat çekiyor. Borsanın bir üyesi, borsaya bir kripto para eklenmesi talep edip bu konu ile ilgili teklif verebiliyor ve üyeler bunu oyluyor. Eğer kabul görürse, o koin borsaya eklenmiş oluyor.

Son dönemde göğüs sponsorluklarının ardından kol sponsorlukları da Premier Lig takımları arasında büyük bir moda haline geldi. Bilindiği gibi ünlü Premier Lig takımlarından Liverpool Western Union ile Everton ise Angry Birds ile kol sponsorluğu anlaşması imzalamış durumda.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment