Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ünlü Milyoner Bitcoin İçin 350 Bin Dolar Dedi: Aldığı Altcoinleri Açıkladı!

Zengin Baba Yoksul Baba” kitabının yazarı ünlü milyoner Robert Kiyosaki, Bitcoin için fiyat hedefi verirken sürekli alım yaptığı altcoinleri açıkladı.

Robert Kiyosaki 6 Haziran tarihli X gönderisinde, Bitcoin ve altcoinler hakkında konuştu. Bitcoin’in 25 Ağustos 2024’e kadar 350 bin dolar olacağını öngören analist, yükseliş beklentisinin bir hayal olmadığını vurguladı.

Bitcoin’in yanı sıra aldığı 2 altcoin olarak Ethereum ve Solana’yı işaret etti:

BITCOIN’in 25 Ağustos 2024’e kadar 350.000 dolar olacağı yalan değil. Bu bir tahmin. Bu bir spekülasyon, bir fikir ama yalan değil. Daha fazla Bitcoin, Ethereum ve Solana almaya devam ediyorum çünkü fiyatlarının artmaya devam edeceğinden oldukça eminim.

Bitcoin yükselişine neden bu kadar emin?

Sürekli olarak politikacıların yanlış kararlarından ve sürekli basılan kağıt parçasının günün sonunda yok olup gideceğinden bahseden Kiyosaki, yükseliş beklentisine yine bu gerekçeyi sundu.

, Başkan Biden’ın, Hazine Bakanı Yellin’in ve Fed Başkanı Powell’ın beceriksizliğini dile getiren ünlü isim açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

Neden bu kadar eminim? Bitcoin, Ethereum ve Solana’dan emin olduğum için mi? Cevabım hayır. Benim güvendiğim şey liderlerimizin, Başkan Biden’ın, Hazine Bakanı Yellin’in ve Fed Başkanı Powell’ın beceriksizliğidir. Bu üçü gerçek hayattaki 3 Ahbap Çavuşlar ve eminim ki onların beceriksizliğine çok güveniyorum. Dikkatli ol. Daha fazla Altın, Gümüş, Bitcoin, Solana ve Ethereum satın alın.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!