Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ünlü Milyoner Bitcoin Satın Almak İçin Bir Neden Daha Söyledi!

Zengin Baba Yoksul Baba” kitabının yazarı ünlü milyoner Robert Kiyosaki, doların çöküşünden korunmak için bir kez daha Bitcoin’i işaret etti.

Robert Kiyosaki 12 Mayıs tarihli sosyal medya gönderisinde, dolar için felaket çanlarının duyulmaya başladığını ve yatırımcıların bu yıkımdan sağ çıkmak için Bitcoin (BTC) alması gerektiğini söyledi.

Buna karşılık Brezilya, Rusya, Hindistan ve Çin’den oluşan BRICS ülkelerinin kendi dijital altınlarını çıkarma yolunda çalışmalar ve gözlemler yaptığını belirten Kiyosaki, bu sisteme de şüpheyle yaklaştı.

BRICS’in dijital altın projesinin trilyonlarca sahte itibari paraya dönüşmesi durumunda dolaylı yoldan ABD özelindeki hiperenflasyonun tetiklenebileceğini belirterek yatırımcıları uyardı.

Sınırsız basılan itibari para birimlerine karşı nihai çözümün gerçek altın, gümüş ve Bitcoin olabileceğini savundu:

BRICS’in altın kriptosu trilyonlarca sahte paraya dönüşürse, fiat ABD doları Amerika’ya akın ederek Amerika’da hiperenflasyona neden olacak ve sonuçta ABD dolarını yok edecek. En iyisi Şimdi gerçek altın, gümüş ve Bitcoin satın alın ve kendinizi ABD dolarının çöküşünden koruyun.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!