Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ünlü Yatırım Grubu Yöneticisi: 2019’da Sürprizlere Hazır Olun

Kripto para yatırım firması Digital Currency Group’un genel başkan yardımcısı Travis Scher, Medium üzerinden kaleme aldığı yazıda, kripto para piyasalarının durumuna ilişkin konuştu. Scher, 2018 yılının fiyat bazında sektör için pek de iyi geçmediğini ifade ederken, bu durumun ise 2019’da değişmesini beklediklerini belirtti.

Geride bıraktığımız yılın tüm kripto para sektörü için son derece zorlayıcı olduğunu ifade eden başarılı yönetici,  buna karşın 2019’dan oldukça umutlu olduğunu belirtirken, şunları söyledi:

”2018 yılı artık öyle ya da böyle geride kaldı. Önümüze bakma zamanı geldi. Bana kalırsa, 2019 yılı çok daha volatil, heyecanlı ve sürprizlerle dolu bir yıl olacak.”

Scher, aynı zamanda bu yıl için ajandalardaki en önemli sürecin regülasyonlar olduğunu aktarırken, şu ifadeleri kullandı:

”Regülasyon, şu anda kripto para piyasaları için ne önemli konu. Kurumların, kripto para şirketlerini ve kripto para ürünlerini nasıl regüle edeceği, çok ama çok kritik bir şey. Sektörün başarısını belirleyecek en önemli parametrelerden birisi bu olacak.”

Bilindiği üzere Scher’in görev yaptığı Digital Currency Group, ünlü kripto para borsası ve şirketi Coinbase ve Circle ile birlikte, ABD’de kripto para regülasyonları ile ilgili olarak bir lobi grubu kurdu. Bu üç önemli şirketten oluşan ekibin, regülasyonların doğru ve sektörü geliştiricek tarzda olması konusunda çalışmalar yapacağı belirtilirken; o dönem için bu gelişme, son derece önemli olarak adledilmişti.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment