Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ünlü Yatırım Şirketi Çalışanı: Bitcoin, Portföylerde Bulunması Gereken Bir Ürün

Kripto para sektörünün önemli yatırım şirketleri arasında yer alan Morgan Creek’te, Baş Yatırım Danışmanı olarak görev yapan Mark Yusko, yaptığı açıklamada lider kripto para birimi Bitcoin’in her portföyde bulunması gerektiğini söyledi.

CNBC’de yayınlanan Fast Money adlı programa konuk olan Yusko, yaptığı açıklamada Bitcoin’in son dönemde çok iyi performans gösterdiğini ifade ederken, şunları söyledi:

”Morgan Creek olarak son dönemde sunduğumuz Bitcoin ürünlerine pek bir talep olmamıştı. Örneğin Aralık’ta yaptık ve kimse almak istemedi. Ancak o günden bu güne Bitcoin’de tam iki katlık bir artış yaşandı. Bu da zaten S&P piyasasını geçen bir rakam. Bence gelecekteki 10 yılda Bitcoin bundan da iyi performans gösterecek ve daha da artmaya devam edecek.”

Morgan Creek CIO’su daha sonra Bitcoin’in yatırım portföylerindeki yerine değindi. Bitcoin’in portföylerde bulunması gereken bir ürün olduğunu ifade eden başarılı isim, şunları ekledi:

”Bitcoin her portföyde muhakkak yer alması gereken bir ürün. Geleneksel piyasalar ile genelde ters gitmesi de önemli bir özelliği. Bu sebeple yatırımcıların portföylerinde Bitcoin bulundurması gerekiyor. Bu durum gerçekten de çok önemli. Zaten bu yönde oluşan bir trend olduğunu da gözlemlemek mümkün.”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment