Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ünlü Yatırımcı Asla Bitcoin ETF Satın Almayacağım Dedi, Nedenini Açıkladı!

Kanadalı milyoner yatırımcı Kevin O’Leary, neden asla spot Bitcoin ETF’i satın almayacağını açıkladı.

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) spot Bitcoin ETF’lerini onaylamasının ardından konu hakkında birçok önemli isimden açıklama geldi. Bunlardan biri de milyoner yatırımcı Kevin O’Leary oldu.

Kevin O’Leary Fox Business’a verdiği demeçte, kendisinin halihazırda Bitcoin yatırımı olduğunu ve aracı şirketlere komisyon ücreti ödeyerek spot Bitcoin ETF’i almak istemediğini vurguladı. O’Leary konu hakkındaki açıklamasının detaylarında spot Bitcoin ETF’lerini tamamen gereksiz ve herhangi bir ekstra değer katmayan ürünler olarak nitelendirdi:

Eğer saf biriyseniz ve benim gibi Bitcoin’i dijital altın olarak uzun vadede elinizde tutuyorsanız, asla bir ETF satın almayacağım. Neden bu ücretleri ödeyeyim ki? Bu tamamen gereksiz ve bana hiçbir değer katmıyor.

Tüm bu negatif açıklamalarına rağmen spot Bitcoin ETF onayının kripto para piyasası için olumlu bir gelişme olduğunu belirten yatırımcı, bu sayede hem politik hem de kültürel benimseme açısından Bitcoin’e olan ilginin artacağını savundu. O’Leary bu önemli olaya rağmen her şeyin çok başında olduğumuzu hatırlattı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!