Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ünlü Yatırımcı ve Finans Yorumcusu Jim Rogers, Kripto Paraların Geleceği Hakkında İyimser

Quantum Fund’ın kurucularından olan yatırımcı ve finans yorumcusu Jim Rogers, kripto paraların geleceği konusunda iyimser olduğunu söyledi.

Milyarder yatırımcı George Soros ile ortaklaşa Quantum Fund’ı kuran Rogers, Economic Times’a verdiği röportajda kripto paralar hakkında olumlu düşündüğünü belirtti. Ayrıca Rogers, Dijital Merkez Bankası Paralarına (CBDC) şüpheyle baktığını söyledi.

FED ve diğer merkez bankaları ekonominin normalleşmeye başlayacağını belirtmesi üzerine, “Dünyanın her yerinde çok fazla para basılıyor.” açıklamalarında bulunan Rogers:

Bunu söylemeyi sevmiyorum ama ABD dünya tarihinin en borçlu ülkesi konumunda. Herkes dolarla rekabet edebilecek bir şey arıyor.

ifadelerine yer verdi.

Bitcoin sahibi olup olmadığı sorulması üzerine Rogers, “Herhangi bir kripto para birimine sahip değilim. Keşke 1 dolardan 5 dolardan bitcoin alsaymışım.” dedi.

Daha önceki açıklamalarında devletlerin kripto para birimlerini yasaklayabileceklerini belirten Rogers, “Kripto para birimlerinin başarılı olma durumunda hükümetler istikrarlarının sarsılmaması için yasaklamak isteyecekler.” demişti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!