Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ünlü Yatırımcının Geri Dönmesi Meme Coin’i Uçurdu, 2 Trader 73x Vurdu!

Kripto para yatırımcıları Solana (SOL) tabanlı meme coin sayesinde onlarca kat kazanç sağladı.

On-chain analiz platformu Spot On Chain tarafından aktarılan verilere göre KITTY isimli Solana tabanlı meme coin, yatırımcılarına 73 kata varan kazanç sundu. Yükselişin arkasında sebep ise popüler yatırımcı Roaring Kitty’nin tekrardan KITTY’ye yönelmesi oldu.

KITTY yatırımcıları arasında özellikle 2 cüzdan, kazançlarıyla öne çıkmayı başardı. Bunlardan ilki olan “EPL15”, 31 Mart’tan 24 Nisan’a kadar 1.946 dolar değerinde 14 SOL karışığında 14,67 milyon KITTY satın almıştı. Yatırımcı yaklaşık 1 aylık bekleyişin ardından 73x yaptı ve 153 bin dolar kara ulaştı.

“7Jt9m” isimli bir diğer cüzdan ise 1 ve 3 Nisan tarihlerinde 4.170 dolar değerinde 30 SOL ile 20,53 milyon KITTY alımı gerçekleştirmişti. Benzer şekilde 1 ay içerisinde 49x kazanca ulaşan yatırımcı, toplamda 214 bin dolar kar sağlamış oldu.

Piyasaya 31 Mart günü sürülen ve yaklaşık 1 aydır çok durgun bir fiyat hareketi sergileyen KITTY, 13 Mayıs günü FOMO’nun etkisiyle dudak uçuklatan bir fiyat performansı sergilemeyi başardı.

Yatırımcıların bu denli ani fiyat hareketi sergileyen ve FOMO etkisinin yüksek olduğu meme coinlere karşı her zaman dikkatli olması gerekmektedir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!