Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ünlü Yazar Robert Kiyosaki Neden Daha Fazla Bitcoin Aldığını Açıkladı!

“Zengin Baba Yoksul Baba” kitabının yazarı ünlü milyoner Robert Kiyosaki, daha fazla Bitcoin (BTC) yatırımı yaptığını ve sebebini açıkladı.

Robert Kiyosaki, 25 Şubat tarihli sosyal medya paylaşımıyla dikkat çekti. Global savaş riskinin etrafında ciddi bir bankacılık krizinin büyümeye devam ettiğini belirten Kiyosaki, merkez bankası dijital para birimi (CBDC) riskine de değindi.

Dijital dolar kavramının CBDC ile birleştirilip tümüyle bir gözetim toplumu inşasına başlanacağını öngörürken bu gözetimden ve finansal yıkımdan kaçınmak için daha fazla Bitcoin ve gümüş aldığını vurguladı:

Lütfen dikkatli olun. Bankacılık krizi kötüleşiyor. Savaş tehdidi büyüyor. Merkez bankaları, Merkez Bankası Dijital Para Birimi olan CBDC’nin bizim hakkımızda casusluk yapması için baskı yapacak. Daha fazla Bitcoin ve gümüş para alıyorum. Para olarak sahte ABD dolarını değil, gümüş kullanacağım.

Kiyosaki geçtiğimiz dönemlerde de benzer şekilde uyarılarda bulunarak insanları global çaplı bir finansal krize karşı uyarmıştı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!