Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ünlü YouTuber’a Yönelik Pump-Dump İddialarına Altcoin Kurucusundan Yanıt Geldi!

Dünyanın en ünlü Youtuberlarından KSI’ın bir altcoin’i pump-dump ile manipüle ettiğine yönelik iddialar ortalığı karıştırdı.

KSI olarak bilinen Youtuber Olajide Olayinka Williams Olatunji, kripto para odaklı Twitter hesabını aktifleştirmesinin ardından blockchain dedektifleri ZachXBT ve Coffezilla’nın iddiaları ile karşı karşıya kaldı.

ZachXBT, KSI’ın Twitter adresine yönelik bir paylaşım yaparak yeniden “çöp” paylaşmaya başlayacağını yazdı. ZachXBT ayrıca KSI’in kazan-izle projesi olan XCAD Network’de (XCAD) yaptığı 850 bin dolarlık satış görüntüsü ile eleştirdi.

Youtber Shephen “Coffezilla”, KSI’ın konuya ilişkin yaptığı açıklamalara yönelik bir video paylaşımında bulundu. KSI, buna istinaden hala XCAD tokenlarının bazılarını tuttuğunu ve projeye yönelik inancını dile getirdi.

KSI o dönemde XCAD’i Terra (LUNA) yatırımı yapmak için sattığını açıklamıştı.

XCAD Network’ün kurucusu Oliver Bell, KSI’a yönelik açıklamaların ardından Youtuber’ı savunmaya geçti. Bell, KSI’ın tokenları satma konusunda tüm hakkın kendisine ait olduğunu söyledi. Kurucu ayrıca KSI’ın XCAD’de herhangi bir pump-dump gerçekleştirmediğini aktif bir yatırımcı olduğunu söyledi.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!