Koin Bülteni'ni Google'da kaynak olarak ekle Koin Bülteni'ni Google'da kaynak olarak ekle

Upbit 4 Altcoin’e Listeleme Duyurdu, Fiyatlar Uçtu: 4x Yükseliş Var!

Güney Kore’nin en büyük kripto para borsası Upbit, dört yeni altcoin için listeleme duyurusunda bulundu.

Binance, Upbit ve diğer borsaların delist ve listeleme duyurularını kaçırmamak için Telegram kanalımıza katılın.

Upbit’in 30 Mayıs tarihinde resmi web sitesi üzerinden yaptığı açıklamaya göre, FLock.io (FLOCK) ve Forta (FORT) platformda Bitcoin (BTC) ve Tether (USDT) işlem çiftleriyle listelenirken, Livepeer (LPT) için Güney Kore Wonu (KRW) ve Tether (USDT), Pocket Network (POKT) için ise sadece KRW işlem çifti ile listeleme yapılacak.

Açıklamaya göre, FLOCK yatırma işlemleri duyurunun yayımlandığı andan itibaren 2 saat içerisinde başlayacak ve işlemler 30 Mayıs saat 15:00’te açılacak. FORT işlemleri ise aynı gün saat 16:00’da başlayacak. LPT işlemleri saat 17:00’de, POKT işlemleri ise saat 19:00’da başlayacak.

Upbit tarafından yapılan açıklamada, FLOCK yatırma işlemlerinin yalnızca Base ağı, FORT ve LPT yatırma işlemlerinin Ethereum ağı, POKT yatırma işlemlerinin ise Pocket Network ağı üzerinden gerçekleştirilebileceği ve farklı ağlardan yapılan transferlerin desteklenmeyeceği belirtildi. Yatırımcıların transfer sırasında kontrat adreslerini dikkatle kontrol etmeleri gerektiği, aksi takdirde fonların iadesinin uzun sürebileceği konusunda uyarı yapıldı.

Söz konusu varlıklar için alım emirlerinin ilk 5 dakika boyunca kısıtlanacağı, ayrıca ilk 2 saat boyunca yalnızca limit emirlerinin kabul edileceği açıklandı.

Ek olarak, listeleme sonrası ilk 5 dakika boyunca varlıkların satışında bir önceki günün kapanış fiyatının %10 altına kadar fiyat sınırlaması uygulanacağı bildirildi.

CoinGecko verilerine göre ilgili altcoin fiyatlarında büyük yükselişler yaşanıyor. FLOCK son 24 saat içerisinde %51,8, FORT %2,4, LPT %68,1 ve POKT ise %330 değer kazandı.

Yatırım tavsiyesi değildir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

1997 yılında İstanbul’da doğan Tuğay Kaynar İMKB İlköğretim Okulunda ilk eğitimini aldı. Büyükçekmece Atatürk Anadolu Lisesinde lise eğitimi gören Tuğay, bu dönemlerde okul bünyesindeki edebiyat kulübü çerçevesinde çıkartılan dergi ve gazetelerde ilk yazılarını yazarak editörlüğe adım atmış oldu. Psikoloji ve…