Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

USDC’nin İhraççısı Açıkladı: Justin Sun’a Hizmet Vermiyoruz

Circle yönetimi, ABD’li senatörlere bir mektup göndereren Justin Sun’a hizmet vermediklerini açıkladı.

Circle, ABD’li senatörler Sherrod Brown ve Elizabeth Warren’a bir mektup göndererek şirketin yasa dışı işlemlere aracılık ettiği yönündeki iddiaları yalanladı.

Campaign for Accountability, geçen ayın başında senatörlere bir mektup göndererek, “Justin Sun’ın, onun blockchaini TRON’un ve ABD merkezli stablecoin ihraççısı Circle’ın terör örgütlerinin finansmanında ne gibi bir rol oynadığını” incelemesini istemişti.

“Circle Hamas’a (veya daha farklı illegal aktörlere) finansman sağlamamakta, ona doğrudan ya da dolaylı yoldan aracılık sağlamamaktadır. Circle, Justin Sun’a bankacılık da sağlamamaktadır.” diyen şirket, “Ne Sn. Sun’ın ne de TRON Foundation ile Huobi Global dahil olmak üzere Sn. Sun’a ait olan veya onun tarafından yönetilen herhangi bir kuruluşun Circle’da hesabı vardır.” açıklamasını yaptı.

Circle, “ABD hükümeti bugüne kadar Sn. Sun’ı veya onun kuruluşlarını Özel Olarak Belirlenmiş Kişiler (listesine) almadı. Circle buna rağmen Sn. Sun’ın ve onunla bağlantılı şirketlerin hesaplarını Şubat 2023’te kapatmıştır.” dedi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!