Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Uyuşturucu Satıcılarına “Babalı Kızlı” Ceza

Montana’da uyuşturucu satıcılığı yapan bir baba ve kızı, toplamda sekiz yıllık hapis cezasına çarptırıldılar.

The Next Web tarafından yapılan habere göre baba ve kızı, ellerindeki uyuşturucuları Bitcoin karşılığında satıyorlardı.

Bitcoin ile Uyuşturucu

Gregory Green ve kızı Brittany Nicole Green, Montana’daki evlerinde epey fazla miktarda uyuşturucu topluyor ve bunları dark web üzerinden satıyorlardı.

Bu ikili hakkında yapılan soruşturmalara göre müşteriler, bu aileden uyuşturucu almak için Bitcoin ile ödeme yapıyorlardı.

Green ailesinin davasına bakan Hakim Susan Watters, duruşma sırasında baba ve kızının birlikte yaşadığı evin adeta bir “uyuşturucu marketi” gibi olduğunu ve evin içerisinde meth, Xanax ve carfentanil gibi çeşitli uyuşturucular bulunduğunu söyledi.

Yetkililer tarafından paylaşılan bilgilere göre baba ve kızı, bu uyuşturucuları müşterilere posta yoluyla gönderiyorlardı. 20172018 tarihleri arasında yüklü miktarlarda uyuşturucu sattığı düşünülen bu ailenin uyuşturucu satmak için evden çıkması dahi gerekmiyordu.

Gümrük yetkilileri tarafından yapılan araştırmalar sonucunda yakalanan Green ailesine toplamda sekiz yıllık hapis cezası verildi. Brittany Green’in suçlarının “babasınınkinden daha büyük bir ceza gerektirdiğini” söyleyen Hakim Watters; Gregory Green’e üç, kızı Brittany Green’e ise beş yıl olmak üzere toplamda sekiz yıl hapis cezası verdi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment