Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

VanEck Yöneticisi: FED’in Son Dönem Hamleleri, Bitcoin İçin İyi Gösterge

VanEck yöneticisi Gabor Gurbacs, yaptığı açıklamada FED’in son dönemde izlediği politikalara ve bunun lider kripto para birimi Bitcoin’e yapacağı etkilere değindi.

New York merkezli yatırım danışmanlığı firmasının önemli yöneticilerinden birisi olan Gurbacs, yaptığı açıklamada FED’in son dönemde ciddi şekilde para bastığını hatırlattı. Bilindiği gibi FED, son birkaç haftalık dönemde piyasalara yaklaşık 135 milyar dolarlık bir para enjekte etmişti.

Bu konunun Bitcoin için olumlu bir gösterge olduğunu ifade eden Gurbacs, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada klasik sistemden artık bıkan kişiler ve yatırımcılar için, Bitcoin’in harika bir kaçış aracı olduğunu söyledi.

Gurbacs, şunları söyledi:

”FED, neredeyse her gün Bitcoin market hacmi kadar parayı piyasalara enjekte ediyor. Bunun üzerine durun ve bir düşünün. Bu durum Bitcoin için gerçekten de iyi bir indikatör.”

Benzer görüşler, Wall Street’in usta isimlerinden birisi olan Caitlyn Long tarafından da paylaşıldı. Long, yaptığı açıklamada Bitcoin’in her ne kadar eksikleri olsa da, oldukça güçlü ve başarılı bir konsept olduğunu söyledi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment