Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Varlık Yönetim Şirketi, Bitcoin’de Yeni Fiyat Rekoru İçin Bu Tarihi Gösterdi

Varlık yönetim şirketi Bernstein, kripto para sektörünün genel durumuyla ilgili yaptığı analizde Bitcoin fiyatının yeni bir rekor kırabileceğinden bahsetti.

Bernstein tarafından dün yayımlanan rapora göre “Bitcoin fiyatı, Bitcoin halving’iyle uyumlu şekilde dört yıllık döngüleri takip ediyor”.

Her dört yılda bir gerçekleşen halving’in nisanda yapılması bekleniyor. 2024-2027 döngüsünü yorumlayan Bernstein, Bitcoin’in “2025’in ortalarında 150.000 dolar ile yeni bir döngü rekoru kırmasının” mümkün olduğunu belirtti.

Bernstein raporuna göre önümüzdeki birkaç ay içerisinde yaşanacak halving’den yararlanmak için madencilik şirketlerinin hisseleri değerlendirilebilir.

Şirket, “kendi başına madencilik yapan, üretim maliyeti düşük olan, yüksek likiditeye sahip” Riot Platforms (RIOT) ve ClearnSpark (CLSK) isimlerini ön plana çıkardı. Bunlar için sırasıyla 15,60 dolar ve 5,30 dolarlık bir hedef fiyat konuyor.

En büyük Bitcoin madencisi olduğu belirtilen Marathon Digital (MARA) içinse 8,30 dolarlık bir hedef belirlendi. Bernstein, Marathon’un borçlarının olduğunu ve madencilik fiyatları için hosting ortaklarına bağlı olduğunu vurguladı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!