Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

VeChain UFC’nin İlk Resmi Katman-1 Blockchain Ortağı Oldu

Önde gelen küresel sürdürülebilirlik odaklı blockchain vakfı VeChain (VET,) karma dövüş sanatları organizasyonu UFC ile bir ortaklık anlaşması imzaladı.

VeChain Vakfı tarafından 9 haziran tarihinde yapılan duyuruya göre VeChain anlaşma ile birlikte UFC’nin ilk resmi katman-1 blockchain ortağı olacak.

Ortaklık, 11 Haziran tarihinden itibaren dijital ve sosyal medya kanalları için UFC canlı etkinliklerine ve orijinal içeriklerine çeşitli entegrasyonlar içeriyor.

Sport Business Jounal‘ın anlaşmaya yakın kaynakları anlaşmanın minimum beş yıllık bir anlaşma süresi boyunca yaklaşık 100 milyon dolar değerinde olduğunu söyledi.

Anlaşmanın UFC ile çok yıllı bir ilişkinin sadece başlangıcı olduğunu ve birlikte dünyayı değiştirebileceklerini söyleyen VeChain’in kurucu ortağı ve CEO’su Sunny Lu, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

Bu, kurumsal olarak en çok benimsenen katman-1 blockchain olan VeChain’in, blockchain teknolojisinin sürdürülebilirlik gibi büyük küresel hedeflere ulaşmada kritik öneme sahip olduğu konusunda farkındalığı artırmak için hızla büyüyen spor dalıyla güçlerini birleştirdiği tarihi bir andır.

VeChain‘in, UFC’nin canlı yayınları ve çevrim içi varlığı genelinde görünürlük sağlama ve resmi UFC dövüşçü sıralaması için haklara sahip olacağı anlaşma kapsamında taraflar, UFC sporcularını içeren bir dizi orijinal içerik üzerinde işbirliği yapacak ve yıllık bir Marka Elçisi fonu aracılığıyla UFC sporcularına ücretli pazarlama fırsatları sunacak.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %2,9 değer kazanan VeChain (VET), haberin kaleme alındığı sıralarda tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 0,2809 doların %88,8 altında 0,03145 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!