Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Verge (XVG) Kurucusu, Platformun Hikayesini Anlattı

Bir dönem son derece popüler olan XVG kripto parasının kurucusu olan Brandon Simons, XVG’nin ortaya çıkış sürecini ve kendi kripto para hikayesini anlattı. Reddit’te son derece aktif bir isim olan ve XVG’nin çok aktif topluluğunun oluşturulmasında ciddi bir çaba sarf eden Simons, kendi başından geçenlerin birçoklarına ders olmasını umduğunu söyledi.

2009 yılının Ekim ayında BTC kazmaya başladığını ifade eden Simons, 2011 yılında hard diskinin çöktüğünü ve elindeki tüm BTC’leri kaybettiğini belirtti. Daha sonra Dogecoindark projesi ile yola yeniden başladığını belirten başarılı isim, bu projeyi ise daha sonra Verge olarak yeniden isimlendirdiklerini de ifade etti.

Bitcoin’lerini kaybetmesinin ardından Reddit’de çok aktif bir şekilde görünmeye başladığını belirten Simons, kendisinin ünlü CryptoRekt kullanıcı adının da buradan geldiğini ve bu forumda, benzer hikayeleri yaşayan kişiler ile birbirlerine destek olduklarını belirtti.

Daha sonra, Verge ile birlikte yeniden doğduğunu belirten Simons, kendisinin marketing işine ciddi kafa yorduğunu ve sonucunda yaptıkları şeyin de, başarılı olduğunu ifade etti.

Verge’ün uzunca bir süre etkisiz gittiğini ancak 2017’de yayınladıkları Black Paper ile bir anda gündeme oturduğunu belirten Simons, sonrasında ise ekibi büyüttüklerini ve marketinge odaklandıklarını aktardı. Simons, şu anda Verge’in ana marketing ekibinde 40’dan fazla kişinin çalıştığını ifade ederken,  giderek daha da fazla büyümeyi ve daha fazla kişiye ulaşmayı amaçladıklarını da sözlerine ekledi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment