Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Vitalik Buterin: TRON Bizi Geçerse, İnsanlığa Olan İnancımı Kaybederim

Ethereum kurucu ortağı Vitalik Buterin, yaptığı açıklamada TRON’un Ethereum’u geride bırakması durumunda insanlığa olan inancının büyük bir kısmını kaybedebileceğini söyledi.

Bir medya kuruluşuna röportaj veren başarılı yönetici, Ethereum’un uzun vadeli performansından ötürü umutlu olduğunu ifade ederken kendisinin ve ekibinin bu noktada çok ciddi bir efor ve çaba ortaya koyduğunu söyledi.

Buterin, şu anda ortaya çıkan diğer Blockchain projelerini Ethereum’a bir rakip olarak görmediğini de sözlerine eklerken, bu konuda içinin rahat olduğunu ve kendilerine güvendiklerini ifade etti.

Kendisine yöneltilen ‘Peki gelecekte bir başka proje sizi geçmeyi başarırsa, üzülür müsünüz?’ yönündeki soruya ise başarılı isim, bu durum projeden projeye değişir, yanıtını verdi.

Buterin, dostane ilişkilerinin olduğunu ifade ettiği Zcash’in ve hatta Ethereum Classic’in kendilerini geride bırakması durumunda çok üzülmeyeceğini söylerken, buna karşın eğer TRON’un kendilerini geçmesi durumunda ise, insanlığa olan inancının büyük bir kısmını kaybedeceğini söyledi. Buterin, şöyle konuştu:

”Zcash ya da hatta Ethereum Classic dahi bizi geçse çok fazla üzülmem. Ancak eğer TRON bizi geride bırakırsa, o zaman insanlığa olan inancımı kaybederim.”

Başarılı isim, aynı zamanda ETH’nin ICO modeli sebebiyle bir menkul kıymet olup olmadığı yönündeki konuya ise, projenin yasal ekibinin baktığını söyledi. Buterin, ekibin bu alanda çok ciddi bir çalışma yaptığını ve süreci çok yakından takip ettiğini ifade ederek sözlerini noktaladı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment