Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Webrazzi Fintech Summit 2018’de Tüm Finansal Teknoloji Girişimleri Bir Araya Geliyor

Günümüzün yeni finansal teknolojilerini ve öne çıkan tüm başlıklarını girişimciler ve sektörün lider finansal kuruluşları ile masaya yatırılacağı Webrazzi Fintech 2018 konferansı 12 Aralık Çarşamba günü Wyndham Grand İstanbul Levent’de gerçekleşecek.

Webrazzi tarafından düzenlenen finansal teknoloji konusunda öne çıkan tüm başlıkların, sektörün önde gelen konuşmacıları ile inceleneceği ve değerlendirileceği Webrazzi Fintech 2018 12 Aralık Çarşamba günü gerçekleşecek. Konferansta VISA, İş Bankası, Colendi, Netahsilat, Webrazzi, Coiny, Moneymo, Masraff, Akaunting, Wirecard, Core Strateji, sigortaliyo.com, İninal, Solidus, Sherpa, PayU, B2CDirect, Stuffapp ve Momento’dan konuşmacılar yer alacak. Dünyanın dört bir yanından katılımcıların bulunacağı etkinlik finansal teknolojiler konusunda bilgi almak isteyenler için harika bir fırsat niteliğinde.

Kripto paralar da konuşulacak başlıklar arasında

Finansal teknoloji denince kripto varlıkların da kaçınılmaz bir gerçek olduğu son yıllar dolayısıyla Webrazzi Fintech 2018 konferansında kripto paralara da değinilecek. Kripto dünyasının geleceği ve fonlar hakkında konunun uzmanları görüşlerini dile getirecekler.

12 Aralık Çarşamba günü gerçekleşecek etkinliğin biletleri hali hazırda satışta. Etkinliğe katılmak ve finansal teknoloji hakkında önemli başlıkları uzmanlarından dinlemek istiyorsanız bu link üzerinden hemen yerinizi ayırtabilirsiniz.

https://etkinlik.webrazzi.com/etkinlik/detay/webrazzi-fintech-2018/1119

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment