Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

WhatsApp’ın Eski Yöneticisi Bu Altcoinin Ekibine Katıldı

WhatsApp’ın ve Nike’ın eski yöneticilerinden Jessica Tsai Chin, Algorand Foundation’ın pazarlama çalışmalarını yönetmeye başladı.

Chin, geçmişte WhatsApp’ın gizlilik ile ilgili yaptığı çalışmaları yönetmek için marka yöneticiliği yapıyordu.

Chin, kripto para sektörüne yönelmesiyle ilgili olarak, pek çok web2 şirketinin merkeziyetsizlik kavramını benimsemekte güçlük çektiğini ancak bu alanda birçok fırsat olduğunu söyledi.

Kripto para borsası FTX ile hedge fonu Three Arrows Capital’ın geçen yılki iflasları, geçtiğimiz hafta da lending şirketi Genesis’in iflası, kripto para şirketlerinin imajını olumsuz etkiledi.

Algorand Foundation’ın pazarlama bölümü yönetmeye başlayan Chin, bu imajın düzeltilmesi için pazarlama çalışmalarına ağırlık verilmesi gerektiğini ve “topluluğu ve insanı merkeze alan, otantik” pazarlamaların yapılması gerektiğini düşünüyor.

Algorand, geçmişte yaptığı bazı spor anlaşmalarıyla gündeme gelmişti. Örneğin FIFA, Dünya Kupası için hazırladığı dijital koleksiyonu Algorand blockchaini üzerinde geliştirdi. CryptoSlam verilerine göre koleksiyonun işlem hacmi 400 bin doları aşıyor.

Chin, Algorand’ın spor alanına yönelik pazarlama çalışmaları yapmaya devam edeceğini, buna ek olarak Algorand tabanlı merkeziyetsiz finans (DeFi) uygulamalarının da ön plana çıkarılacağını söyledi.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!