Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Williams: Büyük Bankalar Şimdiden Yüklü Miktarlarda Bitcoin Biriktirmeye Başladılar

Morgan Creek Digital’ın kurucularından Jason Williams, günümüzde birçok bankanın yüklü miktarlarda Bitcoin aldığını düşünüyor.

JPMorgan Chase, Goldman Sachs gibi dev bankalar şu ana dek Bitcoin ile ilgili birbirinden farklı açıklamalar yaptılar. Bu bankalar zaman zaman Bitcoin ve diğer kripto paraları destekleyici ifadeler kullansalar da hala Bitcoin hakkında kesin bir tavır sergilemiş değiller.

Morgan Creek Digital’ın kurucularından Jason Williams ise dev bankaların Bitcoin’e karşı sergiledikleri bu tavrın sebepsiz olmadığını düşünüyor. Hatta onun görüşlerine göre bankaların Bitcoin’e karşı kasıtlı olarak böylesine belirsiz bir tavır sergiliyorlar.

Bitcoin Biriktiriyorlar

Jason Williams geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından bir gönderi paylaşıp bankaların Bitcoin ile olan ilişkisini yorumladı.

Williams Twitter üzerinden paylaştığı bu gönderisinde şu anda çoğu büyük bankanın Bitcoin’i takip ettiğini ima etti. Williams bankaların şu anda yüklü miktarlarda Bitcoin biriktirmeye başladıklarını, ucuzdan BTC almaya devam edebilmek için de Bitcoin hakkında herhangi bir açıklama yapmadıklarını öne sürüyor. Çünkü bankaların Bitcoin’i destekleyici ifadelerde bulunmalı BTC fiyatının hızla yükselmesine yol açabilir. Onun tahminlerine göre bankalar Bitcoin hakkında açık açık konuşmaya başladıkları zaman Bitcoin’in fiyatı uçuşa geçmiş olacak.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment