Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Winklevoss Kardeşler: Gemini, 10 Yıl İçinde Amazon Kadar İyi Performans Gösterecek

Kripto para piyasalarının en ünlü isimleri arasında gösterilen Cameron ve Tyler Winklevoss kardeşler, kripto para serüvenlerini ve sektörün geneline ilişkin beklentilerini, yaptıkları açıklamalar ile dile getirdi.

İngiltere’nin en yüksek tirajlı gazetelerinden The Telegraph’a konuşan ikizler, kurucusu oldukları kripto para borsası Gemini’nin geleceğinden son derece emin konuşurken; bu kripto para borsasının önümüzdeki döneme damga vuracağını iddia ettiler.

Winklevoss kardeşler, kurdukları Gemini kripto para borsasının, bir yatırımcının ve trader’ın aradığı hemen her şeye sahip olduğunu ifade ederken, borsanın geliştirilmesine devam ettiklerini ve her gün müşteri geri bildirmleri doğrultusunda çalışmalarını sürdürdüklerini aktardı.

Gemini’nin şu andaki ivmesini devam ettirmesi halinde, mevcut kripto para piyasası şartlarının da iyiye dönmesi durumunda, borsanın önümüzdeki on yıl içinde en az Amazon kadar iyi performans göstereceğini söyleyen ikizler, bu alanda yaptıkları işe çok ciddi şekilde güven duyduklarını da aktardı.

Fiyat hareketlerini tolere edemeyen ve bunu psikolojik olarak kaldıramayan kişilerin de kripto para yatırımı yapmaktan uzak durması gerektiğini söyleyen ikizler, aynı zamanda Bitcoin’in günlük fiyat hareketlerine de bakmadıklarını ifade etti.

Winklevoss kardeşler, esas olan şeyin gelişim ve kripto paraların kullanım alanı artışı olduğunu söylerken, kendileri için fiyatın ikinci planda olduğunu da aktardı.

İkili, aynı zamanda Bitcoin’e ilk yatırım yaptıkları zaman lider kripto para biriminin değerinin 18 dolar olduğunu da sözlerine ekledi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment