Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Wyre Payments İle Bolt Financial Arasındaki 1.5 Milyar Dolarlık Anlaşma İptal Edildi

Ödeme odaklı finansal teknoloji şirketi Bolt Financial ile Wyre Payments arasındaki 1.5 milyar dolarlık anlaşma karşılıklı karar sonucunda rafa kaldırıldı.

Wyre Payments pay sahibi Ether Capital tarafından yapılan bir basın açıklamasına göre, ödeme firması Bolt Financial‘ın San Francisco merkezli blockchain tabanlı ödeme şirketi Wyre’ı 1.5 milyar dolara satın almasını sağlayacak önemli bir anlaşma tarafların mutabakatı sonucunda rafa kaldırıldı.

Söz konusu iptal edilen anlaşmanın yerine Bolt, Wyre’ın “tek tıkla çözüm” uygulaması için farklı ve daha düşük bütçeli bir anlaşmaya varacağını açıkladı. Bununla birlikte Ether Capital, Wyre üzerindeki pay hakkını korumaya devam edecek.

Wall Street Journel (WSJ) tarafından 7 Nisan tarihinde yapılan haberde, kripto girişimi Wyre Payments‘ın ödeme şirketi Bolt Financial tarafından satın alınacağı bildirilmişti.

Ayrıca 2021 yılında Wyre’ın, kullanıcılarına yerel para birimleri ve kripto paralar arasında varlık taşımasına izin vermek için Visa ağına bağlandığı biliniyor.

Yapılan açıklamada şirketlerin bu kararı neden aldıklarına dair bir detay verilmedi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!