Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Xpring Yöneticisi: Ripple, XRP’nin Likiditesini Günlük 200 Milyon Dolara Çıkardı!

Ripple’ın Xpring platformunun kıdemli başkan yardımcısı Ethan Beard, geçtiğimiz günlerde Abra CEO’su Bill Barhydt ile katıldığı bir röportajda hem XRP hem de genel olarak kripto para sektörü hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Xpring ile Ripple’ın temel olarak ”basitliği ve kullanılabilirliği” hedeflediğini açıklayan ünlü isim, Xpring’in aslında ”geliştiricilerin kod yazmasını daha kolay kılacak ve uygulamaya itibari para ile kripto para birimlerini entegre edecek” araçlar üzerinde çalıştığını ifade etti.

”Bütünden parçaya stratejisine sahibiz ki bu direkt olarak finansal kurumlarla beraber işleyip, onların dünyasına özel tasarlanmış yazılımlara ek olarak onlara XRP’nin gücünü sunmakta.”

XRP’nin Likiditesi Artıyor

Ripple ile MoneyGram ortaklığının oldukça önemli olduğunun altını çizen Ethan, Ripple sayesinde günlük 200 milyon doların üzerinde XRP ticari hacmi elde edildiğini ve bunun büyük bir gelişme olduğunu aktardı. Başkan yardımcısının ifadelerine göre XRP şu sıralar piyasadaki en likit kripto paralardan birisi konumunda.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment