Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bu İşlemin Ardından XRP Fiyatında Yeni Bir Hareketlilik Yaşanabilir

Ripple bundan birkaç saat önce epey büyük bir işlem yaptı. Şirketin yaptığı bu işlem kısa süre içerisinde pek çok XRP takipçisinin dikkatini çekti.

Whale Alert tarafından paylaşılan bilgilere göre şirketin ODL (On-Demand Liquidity) Dağıtım Cüzdanı’ndan 50 milyon dolarlık XRP çıktı.

Büyük İşlem

Ripple’ın On-Demand Liquidity adını verdiği ürün, bankaların farklı para birimleriyle işlem yaparken XRP’yi aracı olarak kullanmalarını sağlıyor. Bankalar bu sayede çok daha hızlı şekilde işlem yapabiliyorlar.

Şirket, ODL’yi kullanan bankalarla kolayca bağlantı olabilmek için birkaç farklı koridor kullanıyor. Bunlardan biri de büyük kripto para borsalarından Bitstamp. İlginçtir ki Ripple bundan birkaç saat önce ODL cüzdanından Bitstamp’e 220 milyon adet XRP gönderdi.

Yatırımcılar Umutlandı

Ripple, bir ODL koridoru olan Bitstamp’e 220 milyon adet XRP gönderdikten sonra çoğu yatırımcı umutlanmaya başladı.

Bu XRP takipçilerine göre Ripple tarafından yapılan bu işlem, büyük bir olay yaşanacağının göstergesi olabilir. Bu olayın ne olacağı elbette belli değil. Ancak Ripple kısa süre içerisinde büyük bir bankanın ODL’yle dev bir işlem yaptığını, yeni bir şirketle ortaklık kurduğunu vs. açıklayabilir. En azından XRP takipçileri bu tarz bir açıklama bekliyorlar.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment