Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

XRP Kullanıcılarından Ripple Yönetimine Tehdit!

Ripple yönetiminin son zamanlarda aldığı kararlardan rahatsız olan XRP kullanıcıları yönetime tehdit yağdırıyorlar.

Ripple’ın Satış Kararları

Ripple yönetimi bir süredir çeşitli müşterilere yüklü miktarlarda XRP satıyor.

Birçok XRP kullanıcısı bu satım işlemlerinin XRP’yi olumsuz yönde etkilediğini düşünüyor. Bu olumsuz etkileri özellikle XRP fiyatından görebiliyoruz.

Kullanıcılardan Tepki

XRP kullanıcıları bu satım işlemlerine sosyal medya üzerinden tepki göstermeye ve hatta Ripple yönetimini tehdit etmeye başladılar.

Twitter’da 100 binden fazla takipçisi bulunan CryptoBitlord adlı kullanıcı geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından şu gönderiyi paylaştı:

”Ripple kurucularının satım işlemleriyle uğraşmamak için XRP’de bir fork yapasım var. Bunun ortak bir karar olması lazım.”

Kendisinin bu çağrısı sosyal medyada kısa süre içerisinde yankı buldu ve binlerce kişi tarafından destek gördü. Desteğin çığ gibi büyümesiyle birlikte CryptoBitlord’dan yeni bir açıklama daha geldi:

”Brad Garlinghouse ve Joel Katz; XRP satışlarını durdurmak için 60 gün süreniz var yoksa topluluk olarak ağı ele geçireceğiz. Eğer XRP iddia ettiğiniz gibi gerçekten merkezsiz bir ağ ise bunu yapabiliyor olmamız lazım.”

Ripple’dan Cevap

Ripple yönetimine karşı gösterilen tepkilerin bu kadar hızlı bir şekilde büyümesiyle birlikte Ripple yönetiminden konuyla ilgili bir açıklama geldi.

Ripple CEO’su Brad Garlinghouse kısa süre önce bu konuya değindi ve şu açıklamayı yaptı:

”Bu XRP satımları XRP’nin kullanımını yaymak, RippleNet’i büyütmek ve geliştirdiğimiz diğer projeleri desteklemek için yapılıyor. Hatta geçmiş çeyreklere kıyasla satışlarımı AZALTMIŞ durumdayız. Satışların düştüğünden beri de sirkülasyondaki XRP’lerin enflasyon oranı Bitcoin’den ve Ethereum’dan daha az.”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment