Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

XRP Topluluğu İsyan Etti!

Toplam piyasa değerine göre dünyanın en büyük üçüncü kripto para birimi XRP, Ripple’ın son dönemlerde artan satışları yüzünden ciddi bir düşüş yaşadı ve XRP yatırımcıları bu duruma oldukça tepkili.

Geçtiğimiz tarihlerde XRP topluluğunun önde gelenleri Change.org ve buna benzer platformlardan hem tepki göstermiş hem de imza kampanyası başlatmışlardı. Binlerce XRP yatırımcısı imzasına ulaşılmasına rağmen bunların hiçbirinin Ripple’ın toplu satışlarını engelleyememesi, yatırımcıları başka bir yola itti.

Change.org üzerinden Ağustos sonunda ”Ripple XRP Dump’ını Arttırmalı” ismiyle yeni bir alaycı imza kampanyası başlatıldı ve bu 5 Eylül tarihi itibariyle 200 imzayı geçti. İmza kampanyası metninin en başında bunun küresel kabul için bir yarış olduğu ve XRP’nin dünyanın birçok problemini çözebileceği iddia ediliyor.

Kullanıcılar XRP’nin cüzdanlarda ”iyi durmadığını” vurgulayarak, Ripple’ın oldukça hızlı bir şekilde stratejik tezgah üstü platform (OTC) satışlarını arttırması gerektiğini ve elindeki bütün XRP’leri satması gerektiğini belirtmekte.

Lider kripto para birimi Bitcoin 2019 yılında efsanevi bir performans gösterdi ve birçok altcoin de BTC’ye bu konuda eşlik etti. XRP ise yıl içerisinde 0.46 dolarlara kadar çıkıp küçük heyecanlar yaratsa da basın saatine göre geçen yılın dip seviyesi olan 0.25 dolara kadar geriledi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment