Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

XRP ve Tron’un Bakkt Platformuna Eklenme Şansı Artıyor Mu?

Intercontinental Exchange‘in (ICE) uzun süredir beklenen ve Aralık ayına ertelenen Bakkt vadeli işlemler platformu, Cuma günü yaptığı bir soru cevap seansında Bitcoin dışında başka kripto para birimleri ekleyebileceğinin de sinyallerini verdi. Bakkt platformuna neredeyse hiç durmadan başka kripto para birimleri eklenecek mi sorusu yöneltildiği için, platform çareyi bu şekilde bir gönderi atmakta buldu.

”Piyasa geliştikçe ve ne istedikleri veya neye ihtiyaç duydukları konusunda ek müşteri dönütü aldıkça, (Bakkt platformuna) yeni vadeli işlemler eklemeyi gözden geçireceğiz.”


Tabii ki söz konusu tweet altına da bir çok kripto para projesinin taraftarları doldu ve kendi kripto para birimlerinin platforma eklenmesi gerektiğini savundu. Bunun yanı sıra Dr. T isimli bir kullanıcı da Bakkt’ın XRP‘yi ekleyip eklememesi gerektiği ile ilgili anketi sonunda 6.300 üzerinde kişi oy kullandı ve tahmin edileceği üzre XRP lehinde bir sonuç çıktı.

Bunun yanı sıra Tron Foundation CEO’su ve kurucusu Justin Sun da söz konusu tweet’i RT’leyerek TRX’in, Bakkt tarafından platforma eklenecek en iyi kript para birimlerinden birisi olacağını ifade etti.

Tron ve TRX ekiplerinden Bakkt’a karşı baskı devam ediyor olsa da, özellikle XRP’nin önünde iki büyük engel var. Birincisi henüz platformun piyasaya sürülmemiş olup, Ocak ayına ertelenmesi ve fiyatların hala düşmeye devam etmesi, ikincisi ise XRP’nin sahip olduğu menkul kıymet ilan edilebilme riski. Ancak tabii ki kripto para piyasası her zaman sürprizlere gebe.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment