Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

XRP, Yeni Bir Kripto Para Borsasında Listelendi, Fiyatlar Pek Etkilenmedi

Özellikle Asya bölgesinde popüler kripto para borsalarından birisi olan KuCoin, 3 Aralık tarihinde yaptığı bir duyuruda, piyasa hacmine göre ikinci sırada yer alan kripto para birimi XRP’yi platformunda listelediğini duyurdu.

Kripto para borsasının yaptığı açıklamaya göre, XRP‘nin şimdilik BTC, USDT, ETH, PAX, TUSD, USDC, KCS ve NEO kripto para pariteleri olacak. Bunun yanı sıra kullanıcılar, 3 Aralık tarihi ve Türkiye saatine göre 13:00 ile, 10 Aralık ve Türkiye saati ile 19:00 arasında %99 oranında indirimli trading ücretlerinden de faydalanabilecek.

XRP, yeni listelenme almasına rağmen şu an piyasaya hakim olan ayı piyasasından payına düşeni almaya devam ediyor. XRP, basın saatine göre %1.90’lık düşüşe sahip ve birim fiyatı 0,36 dolara kadar geriledi. Geçtiğimiz kasım ayındaki düşüş esnasında Ethereum‘un yerini almayı başaran XRP, uzun bir süredir bu pozisyonu korumayı başardı ve bu yazının kaleme alındığı saniye itibariyle de iki kripto para birimi arasında 3 milyar dolar civarında bir piyasa hacmi farkı var.

Kasım ayında 100 doların bile altını görmüş olan Ethereum ise, basın saatine göre 113 dolardan el değiştiriyor ve o da %2.71’lik bir düşüşe sahip. Piyasa hacmine göre top 10 arasında yer alan kripto para birimlerinden Tether hariç hepsi kızıla boyanmış durumda.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment