Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

XRP Yeni Ortaklıkla 2 Milyon Kişiye Daha Ulaşacak!

Son günlerde en çok yükseliş yakalayan kripto para birimlerinden birisi olan XRP, yeni bir ortaklıkla ilerleyen günlerde bunu daha da arttırabilir. Kripto para sektörünün popüler cüzdan uygulamalarından Bread (BRD) Wallet ile Ripple arasında imzalanan anlaşma, XRP’nin cüzdanda listelenmesini sağladı.

XRP, 170’den Fazla Ülkeye Ulaşacak

BRD’nin hem sektörün en eski uygulamalarından birisi, hem de oldukça kolay kullanıma sahip olması, XRP için oldukça pozitif. Android ile iOS tabanlı cihazlar tarafından da desteklenen BRD‘nin 170’den fazla ülkede toplamda 2 milyondan fazla indirmesi var ve bunların yarısının bile aktif kullanıcı olması, XRP’nin nasıl önemli bir anlaşma yaptığını gözler önüne seriyor.

Kullanıcılar bundan sonra direkt olarak BRD cüzdanından XRP alabilecekler. Ripple’ın Xspring yazılım geliştirme kiti de BRD cüzdanı için kullanılabilecek ve aslında iki taraf da kazanmış olacak.

Ripple CEO’su 5 Şubat tarihinde yaptığı açıklamada XRP’nin 2020 yılında çok iyi bir performans sergileyeceğini ima etmişti ve bunda haklı gibi gözüküyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment