Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

XRP’de Fork Gerçekleşme İhtimali Düşük

Kripto para sektörünün en tartışmalı projelerinden birisi olarak gösterilen XRP, son dönemde topluluğun ciddi bir tepkisine mahzar olmuş durumda. Ripple şirketinin sürekli olarak yüksek miktarlarda XRP’yi satmasının ardından XRP yatırımcıları bu duruma çok ciddi bir şekilde tepki gösterirken, topluluğun bir hard fork için adım atma hazırlığında olduğu da iddia edilmişti.

Konuyla ilgili olarak Crypto Bitlord adlı bir analist şu an için bir kampanya başlattıklarını ifade ederken, bu imza kampanyasına da çok büyük bir katılım olmuştu. Ancak konuyla ilgili bir açıklama yapan analist, yaptığı şeyin gerçek bir hamleden ziyade bir troll olduğun söyledi.

Her ne kadar bu analist, yaptığı şeyde bir nevi geri vites yapmış gibi dursa da, XRP yatırımcılarının bazılarının Ripple şirketini mahkemeye vermek için hazırlık yaptığı ifade ediliyor.

XRP’nin son dönemde gösterdiği kötü performansın ana sebeplerinden birinin bu rutin büyük satışlar olduğunu düşünen yatırımcılar, bundan da Ripple’ı büyük oranda suçlu tutuyor.

Ancak Ripple şirketi de bu alanda herhangi sıra dışı bir hareket olmadığını ifade ediyor. İki taraf arasında sorunların çözülmemesinin, XRP fiyatını dalgalı seyre sürükleyeceği de aşikar.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

1 Comment

  • Mehmet Ali DEMİR
    Posted 16 Eylül 2019 - 19:47 19:47

    Arkadaş Hem Ripple şirketine elinde çok fazla XRP bulunduruyorsun bu şirketin kripto parasını çok fazla merkeziyetçi yapıyor diyorsunuz hemde neden elindeki XRP leri satıyor diyorsunuz. Ne yapacaktı senin için tek seferde bedaya elindeki XRP leri piyasa manipüle olmasın diye millete mi dağıtacaktı? Anlamıyorum. Admin sözüm sana değil…

Leave a comment