Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

XRP’de Yine Hatrı Sayılır Bir Artış Yaşanıyor: Peki Sebep Ne?

Kripto para piyasalarının dün en büyük düşüş yaşayan aktörlerinden birisi olan XRP için bugün işler görece daha iyi gidiyor. Yazının kaleme alındığı dakikalarda yaklaşık yüzde 14’lük bir atış yaşayarak 0,52 dolar seviyelerini görmeyi başaran XRP, şu anda market cap sıralamasına göre ilk 10 sırada yer alan koinler arasında en dramatik yükselişi yaşayan kripto para olarak görülüyor.

Bitcoin’in, Ethereum’un, ve deBitcoin Cash’in düştüğü; EOS, Cardano, Stellar ve Litecoin’de ise basit yükselişlerin yaşandığı bir günde yüzde 14’lük bir sıçrama yaşayan XRP, yatırımcısını bir kez daha memnun ederken, market hacmi ise şu anda 20.73 milyar dolar oldu. XRP işlemlerinin ana uğrak noktası ise Binance olurken, tüm XRP işlemlerinin yüzde 11’i Binance’de gerçekleşti.

Yükselişin önemli etmenlerinden birisi olarak, Kanada merkezli CoinField borsası gösteriliyor. Borsa, yaptığı açıklamada XRP’yi platformdaki 30 kripto para için temel alınacak bir kripto para birimi yapmayı düşündüğünü açıklamıştı. Bu haber, gerek kripto para camiasında gerekse de XRP yatırımcıları arasında önemli bir şekilde takdir alırken, bir sosyal medya kullanıcısı şunları söyledi:

”Sanırım XRP yatırımcıları son bir kez daha gülecekler. Bu bir de xRapid öncesinde oldu. XRP’nin ana para birimi olarak eklenmesi de ayrıca oldukça iyi planlanmış bir hamle. Bu sayede, XRP topluluğunun da desteğini arkanıza almış oluyorsunuz. Kripto paralar geleceğin para birimi ve bu noktada XRP en kullanışlı olanlarından birisi olacak.”

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment