Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

XRP’ye Bir Listeme Müjdesi Daha: Bitrue, 5 Pariteyi Kullanıma Açacak

Toplam piyasa hacmine göre, Bitcoin’in ardından dünyanın en değerli ikinci kripto parası olan XRP, çeşitli borsalarda listelenmeye ve daha fazla kişiye ulaşmaya devam ediyor. Son olarak, Bitrue borsası, 5 adet XRP merkezli paritenin kullanıma geçeceğini duyurdu. Şirketten yapılan resmi açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

”XRP trading pariteleri ile ilgili siz değerli kullanıcılarımıza vereceğimiz çok iyi haberler var. XRP ile ilgili 5 pariteyi önümüzdeki dönemde kullanıma açacağız. XRP pariteleri için 5 adet çift, 2019’un ilk gününden itibaren platformda olacak. Bu konuda fikirleriniz bizim için çok değerli, hangi kripto paranın XRP ile trading paritesine sahip olmasını istediğinizi, lütfen belirtin.”

Postun altına yapılan yorumlarda ise çeşitli kripto ya da itibari para birimleri ön plana çıktı. Buna göre, başta EURO olmak üzere, kripto para severler XRP’nin Bitrue borsasında Cardano (ADA) ya da Tron (TRX) ile trade edilmesini istiyor.

Daha önce de, dünyanın en önde gelen kripto para borsalarından birisi olan Binance, XRP trading paritelerini kullanıma açmıştı. Bu tarz haberlerin gelmeye devam ediyor oluşu, XRP yatırımcıları ve topluluk için ise oldukça sevindirici olarak görülüyor.

Ancak gelen ve gelmekte olan bu tarz iyi haberlere rağmen, piyasanın son dönemde kaotik yapısı XRP’yi de derinden etkiliyor. Bu yazının kaleme alındığı dakikalarda, Coin Market Cap verilerine göre XRP, yüzde 5’lik bir düşüş ile 0,34 dolardan alıcı buluyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment