Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Yapay Zeka Altcoin’i 100 Milyon Dolarlık Yeni Proje İle Hareketlendi!

Popüler yapay zeka (AI) blockchain platformu Fetch.ai (FET), 100 milyon dolarlık altyapı yatırımını duyurdu.

Fetch.ai 5 Mart tarihinde resmi blog sayfasında paylaştığı makalede, geliştiricilere sunulan araçların ve eğitim yeteneklerinin genişlemesini sağlayan 100 milyon dolarlık altyapı Fetch Compute adlı yatırımını açıkladı.

Yapılan açıklamada, Fetch Compute’ın kullanıcıların yapay zeka ekonomisinin temellerini derinleştirmek ve uygulama oluşturma yeteneğini artırmak için tasarlanmış 100 milyon dolarlık bir proje olduğu belirtildi.

Fetch Compute’ın geliştiricilerin kullanabilecekleri bir platform oluşturabilmek için Nvidia H200, H100 ve A100 GPU‘larını kullanacağı ifade edildi. Bu hamle ile birlikte karmaşık modellere yönelik çözümler daha hızlı ilerleyecek.

Ayrıca 7 Mart 2024’ten itibaren Fecht.ai’ın yerel kripto parası FET’i stake eden kullanıcılar ödül olarak Fetch Compute Kredisi elde edecek. Kullanıcılar söz konusu kredileri, Fetch Compute ağında GPU kullanımında ödeme için kullanabilecek.

CoinGecko verilerine göre duyuru ile birlikte FET yükseliş yaşadı. FET, 1,78 dolar seviyelerinden %9 artışla 1,95 dolara kadar erişti. FET, yazım esnasında 1,87 dolardan alıcı buluyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!