Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Yapay Zeka ile Kripto Para Ticareti: Günde 1.000 Dolar Kazancı Nasıl Sağladı?

Yapay zeka ChatGPT ile kripto paralarda günde 1.000 dolar kazanmak mümkün mü?

Kripto para fenomeni ve yatırımcısı Rekt Fencer Twitter’dan paylaştığı gönderide, yapay zeka ile yarattığı strateji sayesinde kripto paralardan nasıl 71 bin doların üzerinde kar elde ettiğini açıkladı.

Nasıl yaptı?

Rekt Fencer tarafından paylaşılan videolara göre ilk olarak Bollinger Bantlarını grafik üzerine entegre etti. Basit göründüğünü belirten araştırmacı, sonuçların oldukça iyi olduğunu belirtti. TradingView verilerinde yer alan kaynak konudu kopyalayan ve buna bir isim veren Rekt, stratejisi kolay seçtiğini belirtiyor.

Yatırımcı oldukça basit bir yöntem ile ilerleyerek fiyatın bollinger bandı üzerinde olduğunda long (uzun), altında olduğunda ise short (kısa) pozisyon açmaya odaklanmış. Söz konusu işlemler sonrası kaynak kodunu TradingViev aracılığıyla v5’e dönüştürüp kaydeden Rekt, daha sonra yapay zekaya doğru geçiş yapmış.

Aşamalar şu şekilde belirtildi:

kodu v5’e dönüştürün:

➢ “Daha Fazla” üzerine tıklayın
➢ “Kodu dönüştür…” seçeneğini seçin
➢ “Uygula ”ya tıklayın

v3’ten v5’e yükseltmek için 2 kez tekrarlayın.

ChatGPT’ye kaynak kodunu yazarak strateji koşullarını giren Rekt, yapay zekadan kendi isteklerine göre bir strateji üretmesini istemiş. Daha sonra verilen kodu alıp TradingView’a yapıştırıp kaydeden yatırımcı, gelen hataları yine yapay zeka yardımı ile çözmüş.

Yatırımcı bu sayede günde bin dolar kar elde ettiğini ve 35 işlem ile toplamda %7.151 gibi devasa bir oranla 71 bin dolar kazandığını açıkladı:

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!