Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Yapay Zeka Odaklı Altcoin’de Balinalar 126 Milyonluk Alım Yaptı: Fiyat Dirençte!

Yapay zeka odaklı altcoin Render’ın (RNDR) balinaları son haftalardaki hareketleriyle dikkatleri üzerine topladı.

On-chain analiz platformu Santiment’in verilerine göre, Render token’ının piyasa değeri bir hafta önce dip seviyeye ulaştıktan sonra, %33 oranında yükseliş gösterdi. Bu yükselişin ardındaki en büyük etkenlerden biri ise balina ve köpekbalığı olarak sınıflandırılan büyük cüzdanların hareketliliği oldu.

Santiment, en az 100 bin RNDR bulunduran bu büyük cüzdanların son 11 hafta içinde toplamda 20,54 milyon daha RNDR biriktirdiğini ve bunun yaklaşık 126,3 milyon dolar değerinde olduğunu aktardı.

Render’ın fiyatı son yükselişlerle birlikte 6,24 dolara kadar yükseldi. Burası 23 Eylül tarihinden beri süregelen kısa vadeli direnç bölgesine denk geliyor ve buranın hacimli aşılması durumunda yükselişin devam edebileceği öngörülüyor.

Bu cüzdanlar, şu anda toplam arzın %91,82’sine sahip durumda, bu da balinaların RNDR üzerindeki etkisini gözler önüne serdi.

Render, yapay zeka (AI) ve merkeziyetsiz finans (DeFi) alanlarında faaliyet gösteren önemli projelerden biri olarak dikkat çekiyor. Büyük cüzdan adreslerinin RNDR üzerindeki bu birikimleri, projenin geleceğine olan güveni yansıtırken piyasa üzerindeki etkilerinin de uzun vadede devam etmesi bekleniyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!